Werkplek in de cloud Bergen op Zoom? Fancit regelt het

Werkplekken, telefonie, cloud werkplekken in Bergen op Zoom, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Als drukke ondernemer wilt u er eigenlijk niet over nadenken. De oplossing: Fancit. Met slimme oplossingen en een data-gedreven aanpak bieden we de continuïteit die u nodig hebt om te groeien.

Wij zijn Fancit

Fancit is een vernieuwend ICT-bedrijf met vestigingen in Zeeland en Gelderland. Met onze kennis van uw branche zijn we de ICT-partner die u écht verder brengt. Onze specialiteit? Totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Hebt u bijvoorbeeld werkplekken in de cloud Bergen op Zoom nodig? Wij regelen het van A tot Z.

Online werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen voor een werkplek in de cloud Bergen op Zoom. Voor een vast bedrag per maand hebben u en uw medewerkers bij een online werkplek Bergen op Zoom altijd toegang tot het programma en belangrijke gegevens. Ook vanuit huis. Dat maakt werkplekcloud Bergen op Zoom ideaal voor thuiswerkers. Werken in de cloud is flexibel, veilig en schaalbaar. Nog een pluspunt: eigen systemen en eigen IT-beheer zijn niet meer nodig.

Nulmeting

Ook bij een online werkplek valt het nodige te kiezen. Gaat u bijvoorbeeld gebruik maken van een server van Fancit of kiest u voor een server van Microsoft? Tijdens de nulmeting kijken we naar de huidige situatie en vooral ook waar u naartoe wilt. We adviseren, implementeren en ondersteunen. Support nodig? Uw vaste contactpersoon van Fancit staat voor u klaar om u in begrijpelijke taal te helpen.

Professional partner Microsoft 365

Fancit is professional partner van Microsoft 365. Alles wat u nodig hebt om via een cloud werkplek Bergen op Zoom veilig, snel en efficiënt samen te werken. We vertellen u er graag meer over.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een online werkplek? Of bent u benieuwd hoe Fancit uw bedrijf met slimme ICT-oplossingen vooruit kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.