Cloud werkplek Middelburg? Fancit regelt het van A tot Z

Als ambitieuze ondernemer wilt u vooruit. Dat vraagt om een ICT-partner die meedenkt en u volledig ontzorgt. Bijvoorbeeld op het gebied van cloud werkplekken Middelburg. Hoog tijd voor een kennismaking met Fancit.

ICT-partner uit Zeeland

Fancit heeft vestigingen in het Zeeuwse Goes en het Gelderse Kootwijkerbroek en is hard op weg naar landelijke dekking. We hebben naam gemaakt met slimme oplossingen, excellente, persoonlijke dienstverlening en datagedreven ICT beheer voor een vast bedrag per maand. Ons motto: ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken.

Totale ICT-ontzorging

Honderden bedrijven en praktijken kunnen er inmiddels over meepraten. Fancit levert de ICT-zekerheid en -beschikbaarheid die uw organisatie nodig heeft voor continuïteit én groei. Werkplekken, telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Wij regelen het, zodat uw team veilig, efficiënt en plezierig kan werken.

Cloud werkplek

Werken in de cloud wordt steeds populairder. Voor thuiswerkers is het bijvoorbeeld erg handig als programma’s en gegevens overal toegankelijk zijn. Een ander voordeel is dat eigen systemen en eigen IT-beheer voor u niet meer noodzakelijk zijn en dat de veiligheid altijd up-to-date is. Ook de goede schaalbaarheid en zekerheden rond backups zijn pluspunten van een online werkplek.

Nulmeting

Ook bij een cloud werkplek Middelburg valt het nodige te kiezen. Als professional partner van Microsoft 365 kunnen we u volledig ontzorgen met uw werkplek online Middelburg. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze eigen servers. We adviseren u graag op basis van uw wensen, onze expertise en een nulmeting.

Afspraak plannen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor online werkplekken? Of bent u benieuwd hoe Fancit uw bedrijf met slimme ICT-oplossingen vooruit kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan is een vrijblijvende kennismaking snel gepland.