Cloud werkplekken Ede? Fancit regelt het van A tot Z

Als ambitieuze ondernemer wilt u maximaal profiteren van de kracht van ICT. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van cloud werkplekken Ede. Dat vraagt om een ICT-partner die actief meedenkt, uitstekende beveiliging regelt en u volledig ontzorgt. Hoog tijd voor een kennismaking met Fancit.

ICT-partner uit Gelderland

Wellicht hebt u onze auto’s met de paarse pauw wel eens zien rijden in Ede en omgeving. Die pauw staat voor de gepaste trots waarmee we dagelijks honderden organisaties ICT-zekerheid bieden. Dat doen we met een team van 25 hooggeschoolde specialisten vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland. Onze specialiteit: totale ICT-ontzorging in voor ondernemers in de industrie, productie, handel, zorg, agro en food.

Ondernemen zonder ICT-zorgen

Terwijl u druk bent met ondernemen, regelt Fancit al uw ICT-zaken van A tot Z. Van werkplekken tot cloud werkplekken Ede en van server-oplossingen en (wifi)netwerken tot telefonie. Alles wordt uitstekend beveiligd en frequent onderhouden, zodat u en uw medewerkers snel, efficiënt en veilig kunnen werken.

Uitstekende beveiliging

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van onze clouddiensten Ede. De nieuwste beveiligingssoftware en onze specialisten vormen samen een krachtig schild in de strijd tegen cybercriminaliteit.  Onze experts hebben altijd inzicht in de laatste kwetsbaarheden en speuren het darkweb af naar rondslingerende wachtwoorden. Externe cybersecurity-specialisten kijken voortdurend mee als extra slot op de deur bij uw cloud werkplek Ede.

Vast contactpersoon

Na de geruisloze implementatie profiteren u en uw medewerkers meteen van alle voordelen van werken in de cloud. Zowel thuis als op het werk. Support nodig? Uw vaste contactpersoon staat klaar om u snel, deskundig en in begrijpelijke taal te helpen.

Microsoft partner

Als professional partner van Microsoft 365 kunnen we u volledig ontzorgen met uw cloud werkplek Ede. We komen graag bij u langs voor een kennismaking en een gratis nulmeting. Uw wensen en onze expertise komen samen in een passend voorstel. Als u contact opneemt, is een vrijblijvende afspraak snel gemaakt.