Clouddiensten Aalten? Fancit regelt het van A tot Z

Fancit is er voor ambitieuze ondernemers. Voor ondernemers die maximaal van de beste IT-oplossingen willen profiteren, maar zelf niet over ICT-zaken willen nadenken. Fancit regelt al uw zaken van A tot Z. Van clouddiensten Aalten tot (wifi)netwerken en van telefonie tot werkplekbeheer in Aalten, inclusief uitstekende beveiliging.

IT-partner uit Gelderland

Met een team van 25 gedreven specialisten zorgt Fancit sinds 2014 voor vernieuwing in de ICT-wereld: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland bieden we dagelijks met gepaste trots honderden ondernemers de ICT-zekerheid die ze nodig hebben om zorgeloos te ondernemen.

Werken in de cloud

Als professional partner van Microsoft 365 zijn we onder meer gespecialiseerd in clouddiensten Aalten. Een van de voordelen van werken in de cloud is dat u en uw team plaatsonafhankelijk veilig en efficiënt kunnen samenwerken.

Gratis nulmeting

Voordat we voor u aan de slag gaan, leren we u en uw onderneming graag eerst beter kennen. Wat zijn uw uitdagingen en ambities? Tijdens de gratis nulmeting beoordelen we de kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving. Op basis van al deze informatie presenteren we een schaalbaar ICT-plan, dat een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de continuïteit en groei van uw onderneming.

Geruisloze implementatie

Na uw akkoord realiseren we de ICT-omgeving die u gaat helpen om uw ambities te bereiken. Fancit neemt u hierbij al het werk uit handen, inclusief de communicatie met medewerkers over clouddiensten Aalten en andere ICT-oplossingen. Ook over de afstemming met ICT’ers van uw leveranciers hoeft u niet meer na te denken.

Meten is weten

Ook na de implementatie kunt u op Fancit rekenen. Met datagedreven werkplekbeheer Aalten houden we uw systemen FIT. Zonder dat u het merkt meten onze specialisten met geavanceerde tools voortdurend de kwaliteit van uw complete ICT-omgeving. We controleren, updaten, beveiligingen en verzorgen back-ups. Preventief en proactief.

Vast contactpersoon

Support nodig? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar om u persoonlijk, professioneel en in begrijpelijke taal te helpen.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen veilig en FIT.