Cloud engineer Aalten? Fancit regelt het van A tot Z

Maximaal profiteren van alle nieuwe mogelijkheden van de cloud? Uw cloud engineer Aalten van Fancit regelt het van A tot Z. Want ICT is als ademen. Als ondernemer wil je er niet over nadenken.

ICT-specialisten uit Gelderland

Fancit is gespecialiseerd in totale IT-ontzorging van groothandels, foodbedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland bieden we dagelijks honderden ondernemers ICT-zekerheid. Dat doen we met een team van hooggeschoolde specialisten, onder wie onze cloud engineer Aalten.

Slimme IT-oplossingen

ICT is voor Fancit veel meer dan kabels, switches en cloudoplossingen. Met onze kennis van uw branche zijn we de strategische ICT-partner die u écht verder brengt. Met slimme oplossingen en een data-gedreven aanpak bieden we de continuïteit die u nodig hebt om te groeien.

Werken in de cloud

Cloudoplossingen zijn niet voor niets razend populair. Groot voordeel is dat u nóg efficiënter kunt samenwerken en dat u bijvoorbeeld ook thuis toegang hebt tot belangrijke gegevens en bestanden. Ook de veiligheid, back-ups en de goede schaalbaarheid zijn pluspunten. En als u kiest voor een online werkplek zijn uw eigen systemen en IT-beheer niet meer nodig. Als professional partner van Microsoft 365 kunnen we u volledig ontzorgen.

Gratis nulmeting

Maar voordat we voor u aan de slag gaan, leren we u en uw onderneming graag eerst beter kennen. Wat zijn uw wensen? Welke IT-oplossingen hebt u nodig? En wat zijn de verwachtingen voor de komende jaren. We komen langs voor een kennismaking en een gratis nulmeting, waarmee we de huidige kwaliteit van uw ICT-omgeving meten. Uw wensen en onze bevindingen vormen de basis voor het plan om ook voor u een excellente ICT-omgeving te creëren, passend bij uw budget. Onze cloud engineer Aalten en andere specialisten weten als geen ander wat daarvoor nodig is.

Vast contactpersoon

Ook na de implementatie kunt u op Fancit rekenen. Met een datagedreven aanpak houden we uw systemen fit. Support nodig? Neem contact op met uw vaste contactpersoon van Fancit. We garanderen persoonlijk contact, korte lijnen en een snelle responstijd. Ook prettig: uw vaste contactpersoon legt zelfs de meest complexe ICT-zaken uit in begrijpelijke taal. Persoonlijk en professioneel.