Cloud engineer Apeldoorn? Fancit regelt het van A tot Z

Ook maximaal profiteren van de voordelen van de cloud? Onze cloud engineer Apeldoorn en andere specialisten van Fancit regelen het van A to Z, terwijl u zich volledig op uw bedrijf kunt focussen. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

ICT-specialisten uit Gelderland

Fancit zorgt sinds 2014 voor vernieuwing in de IT-wereld. Inmiddels plukken honderden klanten uit heel Nederland dagelijks de vruchten van onze slimme oplossingen, IT-zekerheid voor een vast bedrag per maand en laagdrempelige, persoonlijke dienstverlening. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland zijn we hard op weg naar landelijke dekking.

Voor al uw ICT-zaken

We zijn gespecialiseerd in de totale ICT-ontzorging van ondernemers in de industrie, productie, handel, zorg, agro en food. Van werkplekken tot telefonie en van (wifi)netwerken tot cloudoplossingen. Fancit is graag het IT-verlengstuk van uw organisatie. We zijn een servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen.

Gratis nulmeting

Ook u kunnen we volledig ontzorgen. Maar voordat we aan de slag gaan, leren we u en uw onderneming graag eerst beter kennen. Wat zijn uw wensen en ambities? Welke ICT-oplossingen helpen daarbij? Wat is de kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving? We komen graag bij u langs voor een kennismaking en gratis nulmeting. 

Geruisloze implementatie

Na de kennismaking presenteren we het ICT-plan dat u en uw bedrijf écht verder helpt. We zijn gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget. Bij groen licht regelen we een geruisloze implementatie, inclusief heldere communicatie naar medewerkers en leveranciers.

Voordelen van de cloud

Met behulp van onze cloud engineer in Apeldoorn heeft u altijd en overal toegang tot programma’s en belangrijke gegevens, dit is een belangrijk pluspunt van werken in de cloud. Ook de veiligheid, backups en goede schaalbaarheid zijn grote voordelen. Daarnaast kunt u besparen op eigen systemen en eigen IT-beheer.

Microsoft partner

Microsoft 365 en de serveromgeving (Azure Virtual Desktop) van Microsoft zijn populair, maar gebruik maken van de Fancit-server is ook een aantrekkelijke optie (Virtual Private Server). Als professional partner van Microsoft 365 hebben we alle oplossingen in huis om snel, veilig en efficiënt samen te werken. Onze cloud engineer Apeldoorn vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden.

Vast contactpersoon

Fancit staat voor persoonlijk en professioneel. Support nodig? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en helpt u snel, deskundig en in begrijpelijke taal.