Clouddiensten Bergen op Zoom? Fancit regelt het van A tot Z

Op zoek naar een professionele ICT-partner voor clouddiensten Bergen op Zoom? Fancit is een vernieuwend ICT-bedrijf dat honderden bedrijven in Nederland volledig ontzorgt op ICT-gebied. Ons motto: ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken.

ICT-specialisten uit Zeeland

Vanuit de vestigingen in Zeeland en Gelderland is Fancit hard op weg naar landelijke dekking. We ontzorgen onder meer groothandels, foodbedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en  huisartsenpraktijken. Onze specialiteiten? Slimme ICT-oplossingen, datagedreven ICT-beheer en een excellente persoonlijke dienstverlening met een vast contactpersoon dat de taal van uw organisatie spreekt.

Strategisch partner

Wat zijn uw ICT-uitdagingen op dit moment? En wat staat er voor de komende jaren op de planning? Persoonlijke gesprekken en de gratis 0-meting leiden tot heldere inzichten. Bij Fancit kijken we naar vandaag, maar zeker ook naar morgen en de verdere toekomst. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities.

Van werkplek tot backups

Werkplekken, telefonie, ICT in de cloud Bergen op Zoom, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Wij ontwerpen, adviseren en implementeren. Zo ontstaat de ideale ICT-omgeving om uw bedrijf te laten groeien.

Online werkplekken

Denkt u net als veel ondernemers na over online werkplekken? Microsoft 365 en de serveromgeving (Azure Virtual Desktop) van Microsoft zijn populair, maar gebruik maken van de Fancit-server is ook een aantrekkelijke optie (Virtual Private Server). Onze cloud engineer Bergen op Zoom vertelt u graag meer over de vele mogelijkheden om snel, efficiënt en veilig te werken.

Kennismaken

Wilt u meer weten over clouddiensten Bergen op Zoom en de slimme ICT-oplossingen van Fancit? Een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking is snel gemaakt.