Clouddiensten Middelburg? Fancit regelt het van A tot Z

Op zoek naar een professionele ICT-partner? De oplossing vindt u dichtbij in Zeeland. Met een vernieuwende aanpak neemt Fancit u graag alle ICT-zorgen uit handen. Ons motto: ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken.

ICT-specialisten uit Zeeland

Fancit is een ambitieuze ICT-partner, die al jaren voorop loopt in de markt. Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland zijn we hard op weg naar landelijke dekking. Honderden bedrijven plukken dankzij Fancit dagelijks de vruchten van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Professioneel en persoonlijk

Onbegrijpelijk ICT-jargon? Daar houden we bij Fancit niet van. Onze cloud engineer Middelburg en andere specialisten spreken de taal van uw organisatie en bewijzen dagelijks dat professioneel en persoonlijk wel degelijk samengaan. Ondersteuning nodig? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar.

Specialist in uw branche

Met een team van hooggeschoolde specialisten regelen we de ICT-zaken voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Van ontwerp en implementatie tot ICT-beheer en ICT-onderhoud. Waarmee daagt u ons uit?

Strategisch partner

Als ambitieuze ondernemer denkt u altijd een paar stappen vooruit. Fancit denkt graag met u mee over de ideale ICT-omgeving voor nu en in de toekomst. Van werkplekken tot telefonie en van (wifi)netwerken tot clouddiensten Middelburg.

Werken in de cloud

Steeds meer ondernemers kiezen voor online werkplekken. Werken in de cloud is flexibel, veilig en schaalbaar zo zijn eigen systemen en IT-beheer niet meer noodzakelijk. Fancit regelt uw online werkplekken van A tot Z. Als professional partner van Microsoft weten wij alles van Microsoft 365, maar gebruik maken van de Fancit-server is ook een aantrekkelijke optie (Virtual Private Server).

Kennismaken

ICT-zekerheid is een belangrijke basis voor continuïteit en groei. Wilt u dit ook ervaren? Of bent u benieuwd wat Fancit voor u kan betekenen? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.