Device management Aalten, vast bedrag per maand

Ondernemen zonder zorgen over device management Aalten en andere ICT-zaken waar u eigenlijk niet over na wilt denken? Treed in de voetsporen van honderden andere ondernemers en kies ook voor IT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. De professionals van Fancit helpen u graag.

Uit Gelderland

Misschien hebt u de paarse Fancit-pauw wel eens voorbij zien komen op de Gelderse wegen. Die pauw staat symbool voor de gepaste trots waarmee we sinds 2014 voor vernieuwing zorgen in de IT-wereld. Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden we vanuit onze kantoren in Gelderland en Zeeland totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken

FIT

We vertellen u graag meer over onze vernieuwende dienst FIT, hét verlengstuk voor uw organisatie. FIT is een servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen. Terwijl u druk bent met ondernemen, regelt Fancit al uw ICT-zaken van A tot Z. Van werkplekken tot cloud- en server-oplossingen en van (wifi)netwerken tot device management in Aalten. Alles wordt uitstekend beveiligd en frequent onderhouden.

Datagedreven

Fancit is een IT-partner die voorop loopt in de markt. Ons datagedreven device management Aalten is daar een mooi voorbeeld van. Met geavanceerde tools beoordelen onze experts voortdurend de kwaliteit van uw complete ICT-omgeving. We monitoren, updaten, beveiligen en maken back-ups. Vaak zonder dat u het merkt. Wat u wel merkt: storingen worden zeldzaam.

Veilig werken

Helaas hebben internetcriminelen het voorzien op belangrijke gegevens van personen en bedrijven. U kent de verhalen ongetwijfeld uit de media. Bij FIT hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. De nieuwste beveiligingssoftware en onze specialisten vormen samen een krachtig schild. Externe cybersecurity-specialisten kijken mee als extra slot op de deur.

Vast contactpersoon

ICT-zaken kunnen complex zijn, maar bij Fancit gaan we u niet vermoeien met onbegrijpelijke IT-taal. Uw vaste contactpersoon is makkelijke bereikbaar, communiceert helder en spreekt de taal van uw organisatie. Persoonlijk en professioneel.

Vast bedrag per maand

Wilt u ook ondernemen zonder zorgen over ICT? FIT van Fancit is beschikbaar voor iedere fase van uw ondernemerschap. Uw investering bedraagt altijd een vast bedrag per maand.