ICT beheer Ede van Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken. Dat hoeft ook niet meer. Fancit neemt u met ICT beheer Ede alle zorgen uit handen en garandeert dat uw ICT-omgeving altijd beschikbaar is en optimaal functioneert. Precies wat uw organisatie nodig heeft voor continuïteit en groei.

Zekerheid

Met een team van 25 gedreven specialisten zorgt Fancit sinds 2014 voor vernieuwing in de ICT-wereld: zekerheid voor een vast bedrag per maand. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland bieden we dagelijks met gepaste trots honderden ondernemers de ICT-zekerheid die ze nodig hebben om zorgeloos te ondernemen. Dat doen we met een nuchtere, daadkrachtige en vernieuwende aanpak.

ICT altijd beschikbaar

ICT moet altijd en overal beschikbaar zijn. Ook buiten werktijd. Want zonder ICT geen business. Met itbeheer Ede biedt Fancit de zekerheid dat uw team altijd effici├źnt, veilig en met plezier kan werken. Wij houden uw systemen FIT.

Meten is weten

ICT beheer Ede pakken we anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom meten we met geavanceerde tools voortdurend de prestaties van uw systemen. Waar nodig grijpen we meteen in. We controleren, updaten en beveiligen en zorgen dat er altijd een back-up is. 

Vast contactpersoon

Support nodig? Uw vaste contactpersoon van Fancit staat klaar om u snel en in begrijpelijke taal te helpen. We zijn laagdrempelig bereikbaar via telefoon, chat en email. Persoonlijk en professioneel.

Vast bedrag per maand

IT beheer Ede bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. Uw ICT-omgeving is gegarandeerd altijd veilig en up-to-date. Specifieke wensen? Binnen de FIT-levels is ruimte voor maatwerk.