Excellent ICT beheer Goes, vast bedrag per maand

Wilt u al uw pijlen op uw onderneming richten, zonder zorgen over ICT beheer? Treed in de voetsporen van honderden ondernemers en kies ook voor Fancit. Want ICT is als ademen. je wilt er niet over nadenken.

ICT-partner uit Zeeland

Fancit is een IT-partner die al jaren voorop loopt in de markt. Met een team van hoogopgeleide specialisten bieden we totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland.

Datagedreven

ICT beheer gaan we anders te werk dan u waarschijnlijk gewend bent. Onze datagedreven aanpak houdt ook uw systemen fit. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. En waar nodig grijpen we meteen in. Preventief en proactief. Ook u zult ervaren dat storingen zeldzaam worden door itbeheer van Fancit.

Vast contactpersoon

Is er desondanks toch een storing? Of hebt u support nodig? Dan is uw vaste contactpersoon van Fancit laagdrempelig bereikbaar om u in begrijpelijke taal te helpen. Bij Fancit bewijzen we dagelijks dat je ook over complexe ICT-zaken helder kunt communiceren.

Zekerheid

Onze excellente dienstverlening bieden we aan in meerdere pakketten. Voor een vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent en is er altijd een pakket dat past bij de fase van uw ondernemerschap.

Kennismaken

Meer weten over ons vernieuwende IT beheer? Lees de (klant)verhalen op onze website of neemt contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Dan is een afspraak doorgaans snel gemaakt.