Fancit: excellent ICT beheer Bergen op Zoom

ICT is als ademen. De meeste ondernemers willen er niet over nadenken. U ook niet? Maak dan kennis met Fancit, gespecialiseerd in excellent it beheer Bergen op Zoom. Wij houden uw systemen fit, voor een vast bedrag per maand.

Zekerheid

Laten we onszelf eerst even voorstellen. Wij zijn Fancit, een vernieuwend bedrijf dat door heel Nederland ICT-zekerheid en -beschikbaarheid biedt. We ontzorgen onder meer groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Waarmee kunnen we uw bedrijf vooruit helpen?

Minder storingen

Fancit pakt ICT beheer Bergen op Zoom anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Onze geavanceerde aanpak is erop gericht om storingen te voorkomen. Na de installatie en inrichting van netwerken, servers en computers houden we uw systemen in topconditie.

Meten is weten

Hoe we dat doen? Door datagedreven te werken en 24/7 de prestaties van uw complete ICT-omgeving te monitoren. Proactief en preventief. Zonder dat u het merkt, controleren we of alle kritieke services werken. Ook belangrijke updates en veiligheidsissues bij internationale softwareleveranciers houden we nauwlettend in de gaten. Terwijl u druk bent met ondernemen, bieden wij ICT-zekerheid.

Vast contactpersoon

Zijn er calamiteiten of hebt u een vraag? Bij Fancit houden we van heldere communicatie en persoonlijk contact. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een vast contactpersoon: een IT-professional die de taal van uw organisatie spreekt. Een belangrijk voordeel van onze excellente dienstverlening.

Vast bedrag per maand

We bieden ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Transparant en makkelijk schaalbaar. U hebt de keuze uit drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent. Welk FIT-level past bij uw organisatie?