Fancit: proactief en preventief ICT beheer Doetinchem

Bent u op zoek naar een nieuwe ICT-partner? Maak kennis met Fancit. Dit vooruitstrevende ICT-bedrijf loopt al jaren voorop in de markt. Fancit biedt excellente dienstverlening voor een vast bedrag per maand. Precies het ICT beheer Doetinchem wat u nodig hebt om zorgeloos te kunnen ondernemen.

Excellente dienstverlening

Meten is weten. Een team van hooggeschoolde Fancit-specialisten houdt uw netwerk, servers en computers FIT. Zonder dat u het merkt monitoren we uw systemen 24/7. Werken alle kritieke services? En zijn er updates of bedreigingen? Ook u zult het ervaren: ons datagedreven itbeheer Doetinchem leidt tot een forse verlaging van het aantal storingen.

ICT-zekerheid

Honderden ondernemers en zorgverleners weten inmiddels wat ICT-zekerheid inhoudt. Ze hebben ervaren hoe Fancit het storingspercentage naar beneden heeft gebracht. En hoe fijn het is om als ondernemer niet meer over ICT te hoeven nadenken en tegelijkertijd het maximale uit de techniek te halen. Wat zijn uw wensen voor ICT beheer Doetinchem?

Persoonlijk en professioneel

Is er ondanks het preventieve en proactieve beheer en onderhoud toch sprake van een storing? Dankzij onze slimme software is de oorzaak doorgaans razendsnel gevonden. Terwijl we de storing oplossen, houden we u en uw medewerkers op de hoogte van de voortgang. Vanzelfsprekend in begrijpelijke taal, zodat iedereen het begrijpt.

Vast bedrag per maand

Wat kost IT beheer Doetinchem? Bij Fancit komt u nooit voor verrassingen te staan. We bieden ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. U hebt de keuze uit meerdere pakketten, passend bij de fase van uw ondernemerschap. Welk FIT-level past bij uw organisatie?