Excellent ICT beheer Kamperland, vast bedrag per maand

Bent u een ambitieuze ondernemer die hoge eisen stelt aan ICT, maar er niet over na wilt denken? Fancit biedt complete ICT-ontzorging voor een vast bedrag per maand. We maken onder meer het verschil met excellent ICT beheer Kamperland. Preventief en proactief.

ICT-zekerheid

Als professionele partner leveren we de ICT-zekerheid en -beschikbaarheid die uw organisatie nodig heeft voor continuïteit én groei. Van IT consultancy tot systeembeheer Kamperland. Denk aan werkplekken, telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Fancit ontwerpt en regelt het van A tot Z.

Extreem laag storingspercentage

Als je ICT-storingen voorkomt, hoef je ze ook niet op te lossen. En als er geen storingen zijn, draait de onderneming op volle kracht door. Vanuit die gedachte monitoren we uw complete ICT-omgeving 24/7, zonder dat u het merkt. Werken alle kritieke systemen optimaal? Zijn er belangrijke updates of datalekken bij software van internationale leveranciers? Wij houden uw systemen fit.  

Persoonlijk en begrijpelijk

Van cloud engineer Kamperland tot supportmedewerker. Bij Fancit communiceert iedereen laagdrempelig over ICT. In een taal die u en uw medewerkers begrijpen. En natuurlijk krijgt u altijd te maken met een vast contactpersoon dat bereikbaar is en met wie u prettig samenwerkt.

Zeeland

Over bereikbaarheid gesproken. Fancit is onder meer gevestigd in Goes. In Zeeland verzorgen we bijvoorbeeld het ICT beheer Kamperland en systeembeheer van machinebouwer ISM Machinery uit Goes. Eigenaar Kees Mol werd laatst geïnterviewd over de samenwerking: ‘Fancit denkt goed mee, ook richting de toekomst. Zo blijft onze IT infrastructuur up-to-date en kunnen wij ons op onze werkzaamheden concentreren.’

Vast bedrag per maand

Fancit biedt ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Welk FIT-level past bij uw organisatie?