Fancit: excellent ICT beheer Middelburg

Bent u een ondernemer die hoge eisen stelt aan ICT? Dan is Fancit uw ideale partner voor ICT beheer Middelburg. Wij bieden oplossingen die snel, veilig en altijd beschikbaar te zijn. Fancit neemt u alle ICT-zorgen uit handen. En dat voor een vast bedrag per maand.

Minder storingen

Fancit pakt uw ICT-zaken anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Onze dienstverlening gaat namelijk veel verder dan alleen storingen oplossen. Met een datagedreven aanpak houden we uw netwerk, servers en computers fit. Een garantie voor een extreem laag storingspercentage.

Meten is weten

Hoe we dat doen bij ICT beheer Middelburg? Met geavanceerde tools meten onze analisten doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers? Wij monitoren 24/7, zonder dat u het merkt.

Vast contactpersoon

Belangrijk onderdeel van onze excellente dienstverlening is een vast contactpersoon. Iemand die snel bereikbaar is en de taal spreekt van u en uw medewerkers. Ook als het om complexe ICT-zaken gaat. Persoonlijk en professioneel.

Vast bedrag per maand

Bij Fancit vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom bieden we onze dienstverlening aan voor een vast bedrag per maand. Voor iedere fase van uw ondernemerschap is er een passend aanbod. En natuurlijk is er altijd ruimte voor maatwerk.

Meer informatie

Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland bieden we meer dan honderd bedrijven en zorgpraktijken ICT-zekerheid. Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat Fancit voor u kan betekenen op het gebied van IT beheer Middelburg? Stuur even een berichtje. Dan vertellen we u graag meer over de vele mogelijkheden.