ICT beheer Nijmegen van Fancit: proactief en preventief

In de zoektocht naar hoogwaardig ICT beheer Nijmegen komen steeds meer ondernemers bij Fancit uit. Een professioneel en persoonlijke partner die ICT-zekerheid en -beschikbaarheid biedt voor een vast bedrag per maand.

Vernieuwend

Fancit zorgt sinds 2013 voor een vernieuwend geluid in de ICT-wereld: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Inmiddels profiteren honderden bedrijven en zorgpraktijken van de excellente dienstverlening van dit ICT beheer bedrijf Nijmegen. Professioneel en persoonlijk. Fancit heeft naam gemaakt met ICT-oplossingen die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn.

Minder storingen

Goed IT beheer Nijmegen is complex, maar daar vallen we u niet mee lastig. Wij regelen dat alle systemen werken en dat uw team de meerwaarde van de techniek ervaart. Terwijl u druk bent met ondernemen, houdt Fancit uw netwerk, servers en computers FIT. Vragen? Uw vaste contactpersoon van Fancit / itbeheer Nijmegen is makkelijk bereikbaar en spreekt de taal van u en uw medewerkers. 

Datagedreven aanpak

Fancit maakt het verschil met een datagedreven aanpak. We monitoren 24/7, onderhouden, updaten en grijpen waar nodig in. Als IT beheerder Nijmegen kunnen we daardoor een extreem laag storingspercentage garanderen. En mocht er toch een keer een storing zijn, dan is de diagnose doorgaans snel gesteld. Hierdoor kunnen we stilstand tot een minimum beperken.

Vast bedrag per maand

Wat kost ICT beheer Nijmegen van Fancit? Uw investering is afhankelijk van het gewenste FIT-level. We hebben meerdere pakketten samengesteld op basis van de wensen van onze klanten. Wilt u ook ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.