ICT beheer Terneuzen van Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

ICT is als ademen. Als ondernemer wilt u er eigenlijk niet over na denken. Daarom biedt Fancit u ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Van ICT beheer Terneuzen tot clouddiensten Terneuzen en van (wifi)netwerk tot online werkplek Terneuzen.

IT specialist in uw branche

Op zoek naar een IT-specialist in uw branche? Fancit biedt totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland helpen we klanten in heel Nederland.

Excellente dienstverlening

ICT is voor Fancit veel meer dan kabels, switches en netwerken. Met slimme oplossingen en vernieuwend IT beheer Terneuzen bieden we de continuïteit die u nodig hebt om te groeien. Zonder dat u het merkt, houden we uw systemen fit. ICT ondersteuning Terneuzen nodig? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar en helpt u in begrijpelijke taal.

Storingen voorkomen

Iedere storing is er één te veel. Daarom meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. En waar nodig grijpen we meteen in. Proactief en preventief. Onze datagedreven ICT beheer Terneuzen – uniek in Nederland – is een garantie voor een extreem laag storingspercentage.

Online werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen voor online werkplekken. Onze cloud engineer Terneuzen denkt graag met u mee over de online oplossingen die u en uw medewerkers echt verder helpen. Van servers tot software en van backups tot beveiliging. Fancit is professional partner van Microsoft 365.

Vast bedrag per maand

Wilt u ook niet meer over ICT hoeven na te denken? En profiteren van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand? Treed in de voetsporen van honderden andere ondernemers en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.