ICT beheer Yerseke: zekerheid voor vast bedrag per maand

Als ondernemer wilt u vooruit. U hebt ICT-oplossingen nodig die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Dat vraagt om ICT beheer Yerseke en ICT-onderhoud van het hoogste niveau. Maak kennis met de datagedreven aanpak van Fancit: ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Uit Zeeland

Fancit is een snelgroeiend IT-bedrijf met een vernieuwende aanpak. We zijn gevestigd in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden we dagelijks honderden ondernemers IT-zekerheid en -beschikbaarheid. Persoonlijk en professioneel.

Minder storingen

IT beheer Yerseke pakken we anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Waar anderen vooral bezig zijn om storingen op te lossen, is ons itbeheer Yerseke gericht op het voorkomen van storingen. Hoe? Door de krachtige combinatie van een excellente IT-omgeving en onze datagedreven aanpak.

Meten is weten

Met geavanceerde tools meten onze specialisten voortdurend de kwaliteit van uw complete ICT-omgeving. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers? Wij monitoren 24/7, zonder dat u het merkt. En waar nodig grijpen we meteen in. Een geruststellende gedachte.

Vast contactpersoon

Ook u gaat het ervaren: storingen worden zeldzaam als u kiest voor ICT beheer Yerseke. Hebt u desondanks vragen of support nodig? Uw vaste contactpersoon is altijd in de buurt om u snel en in begrijpelijke taal te helpen. 

Vast bedrag per maand

IT beheer Yerseke is beschikbaar voor een vast bedrag per maand. U hebt de keuze uit meerdere flexibele pakketten, passend bij de fase van uw ondernemerschap. Meer weten? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.