Fancit: excellente ICT dienstverlening Goes

ICT is als ademen. Als ondernemer wil je er niet over nadenken. Dat hoeft ook niet meer. ICT dienstverlener Fancit regelt al uw ICT-zaken van A tot Z. Profiteert u binnenkort ook van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand?

Uit Zeeland

Fancit bestaat sinds 2013 en zit al jaren in de lift. Met onze vernieuwende aanpak lopen we al jaren voorop in de markt. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) zijn we de vaste ICT-partner van honderden ondernemers en praktijkhouders. Als verlengstuk van uw organisatie dragen we graag bij aan continuïteit en groei.

Van A tot Z

Fancit biedt totale ontzorging op ICT-gebied. Van werkplek tot cloudoplossing en van netwerk tot uitstekende beveiliging. We ontwerpen, implementeren en beheren. Het resultaat: een ICT-omgeving die veilig, snel en altijd beschikbaar is.

Nulmeting

Een gratis nulmeting is de basis van onze ICT dienstverlening Goes. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en ambities en houden we uw huidige systemen kritisch tegen het licht. Dit leidt tot heldere inzichten. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities.

Geruisloze implementatie

We begrijpen dat u zelf te druk bent om uitvoerig over ICT-zaken na te denken. Terwijl u zich op uw business richt, ontwerpen en implementeren wij de excellente ICT-omgeving die uw bedrijf nodig heeft. Inclusief de benodigde afstemming met leveranciers en het informeren van de medewerkers.

Meten is weten

Ook na de implementatie houden we uw systemen fit. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestatie van uw systemen. Werkt alles naar behoren? Zijn er updates of veiligheidsissues? Waar nodig grijpen we meteen in. Ook u gaat het merken: storingen worden zeldzaam.

Vast contactpersoon

Hebt u support nodig van Fancit? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en komt snel in actie. Persoonlijk en professioneel, zonder u te vermoeien met ingewikkelde ICT-taal.

Vast bedrag per maand

Fancit biedt excellente ICT dienstverlening voor iedere fase van uw ondernemerschap. Flexibel en schaalbaar, voor een vast bedrag per maand. We vertellen u er graag meer over tijdens een vrijblijvende afspraak.