ICT systeembeheerder Goes? Fancit regelt het van A tot Z

Als ondernemer wilt u vooruit. U hebt ICT-oplossingen nodig die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Dat vraagt om systeembeheer van het hoogste niveau. Met een datagedreven aanpak houdt Fancit uw netwerk, servers en computers FIT. Preventief en proactief.

Uit Zeeland

ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken. En dat hoeft ook niet meer. Vanuit Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) biedt ICT systeembeheerder Fancit honderden ondernemers ICT-zekerheid en beschikbaarheid. Onze specialiteit? Het ontzorgen van groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Veel minder storingen

Onze aanpak is anders dan u waarschijnlijk gewend bent. In plaats van brandjes blussen creëren we een ICT-omgeving waar storingen zelden voorkomen. En waar veilig, efficiënt en met plezier werken vanzelfsprekend is.

Meten is weten

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Met geavanceerde tools meten onze hooggeschoolde specialisten doorlopend de prestaties van uw systemen. Preventief en proactief. Werkt alles naar behoren? Zijn er updates of bedreigingen? Waar nodig grijpen we meteen in, vaak zonder dat u het merkt.

Vast contactpersoon

Hebt u vragen of support nodig? Dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon. Een ICT systeembeheerder Goes die met hetzelfde gemak communiceert als dat hij/zij complexe ICT vraagstukken oplost. We garanderen dat u snel, persoonlijk en professioneel wordt geholpen.

Vast bedrag per maand

Onze excellente dienstverlening bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand en passend bij iedere fase van uw ondernemerschap.