Fancit: uw vernieuwende IT leverancier Aalten

Op zoek naar een goede IT leverancier Aalten? Fancit neemt u met FIT alle zorgen uit handen en garandeert dat uw ICT-omgeving altijd beschikbaar is en optimaal functioneert. Precies wat uw organisatie nodig heeft voor continuïteit en groei.

Uit Gelderland

Onder het motto ‘ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken’ biedt Fancit dagelijks honderden ondernemers en zorgpraktijken de zekerheid dat hun ICT-omgeving altijd optimaal functioneert. We zijn gevestigd in Gelderland en Zeeland en werken met een team van gedreven en enthousiaste specialisten.

FIT

Ook ondernemen zonder zorgen over ICT-zaken? Maak kennis met FIT van Fancit. Fancit is een servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen. Terwijl u druk bent met ondernemen, regelt Fancit al uw ICT-zaken van A tot Z. Van werkplekken tot cloud- en server-oplossingen en van (wifi)netwerken tot telefonie. Alles wordt uitstekend beveiligd en frequent onderhouden.

Slimme oplossingen

Uw wensen en ambities komen samen met onze kennis van ICT. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget. We ontwerpen, implementeren en realiseren de excellente ICT-omgeving die u nodig hebt voor continuïteit en groei.

Datagedreven

Na de implementatie houden we uw systemen FIT. Met geavanceerde tools monitoren onze specialisten voortdurend de kwaliteit van uw complete ICT-omgeving. Preventief en proactief. Het resultaat: storingen worden zeldzaam en u en uw team kunnen altijd snel, efficiënt en veilig werken.

Altijd inzicht

Ook als u de ICT uitbesteedt aan een IT leverancier Aalten, wilt u graag op de hoogte blijven. Bij Fancit informeren we u met handige dashboards en professionele documentatie. Van klantportalen tot budget- en managementrapportages. En ieder kwartaal of halfjaar schuiven we graag bij u aan voor een evaluatie- en strategiegesprek.

Vast contactpersoon

Bij Fancit gaan we u niet vermoeien met ingewikkelde ICT-taal. Als u ons nodig hebt, staan we klaar. Uw vaste contactpersoon is goed bereikbaar, komt snel in actie en communiceert in begrijpelijke taal.

Vast bedrag per maand

Profiteert u binnenkort ook van ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand? We bieden onze dienstverlening aan in meerdere flexibele pakketten en natuurlijk is er ook alle ruimte voor maatwerk.