Systeembeheer Aalten. Fancit biedt zekerheid voor vast bedrag per maand

Bent u ook zo’n ambitieuze ondernemer die maximaal wil profiteren van IT? Dan is Fancit de systeembeheerder Aalten die u zoekt. Wij regelen al uw ICT-zaken van A tot Z en garanderen dat u zonder zorgen over IT kunt ondernemen. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Ervaart u binnenkort ook het comfortabele gevoel van IT-zekerheid?

Persoonlijk en professioneel

Fancit heeft sinds 2014 naam gemaakt door honderden klanten volledig te ontzorgen op ICT-gebied. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland maken we dagelijks het verschil met slimme IT-oplossingen, excellente persoonlijke dienstverlening (vast contactpersoon) en systeembeheer Aalten van het hoogste niveau. Al uw ICT-zorgen nemen we graag bij u weg. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

Wij houden uw systemen FIT

Ook ondernemen zonder zorgen over ICT-zaken? Met gepaste trots presenteren we ons vernieuwende concept FIT, uniek in Nederland. FIT is een servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen. Terwijl u druk bent met ondernemen, regelt uw systeembeheerder Aalten van Fancit uw ICT-zaken van A tot Z.

Meten is weten

Wat uniek is aan ons systeembeheer Aalten? We werken datagedreven en volgens de laatste inzichten. Met geavanceerde tools monitoren onze specialisten voortdurend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. We controleren, updaten, beveiligen en maken backups. Zijn er zwakke plekken of bedreigingen? Dan komen we meteen in actie. Dankzij deze proactieve en preventieve aanpak worden ICT-storingen ook bij u zeldzaam.

Veilig werken

Uitstekende beveiliging is een belangrijk onderdeel van FIT. Cybercriminelen hebben het voorzien op belangrijke gegevens van personen en bedrijven. Het is dus van groot belang om ze buiten de deur te houden. Dat doen we met de nieuwste software en hoogopgeleide security specialisten. Een geruststellende gedachte.

Vast bedrag per maand

Ook ondernemen zonder zorgen over ICT-zaken? FIT is beschikbaar voor organisaties met minimaal tien werkplekken en biedt ICT-zekerheid aan ondernemers in de industrie, productie, handel, zorg, agro en food. U hebt de keuze uit meerdere flexibele pakketten en investeert altijd een vast bedrag per maand. Meer weten? Als systeembeheerder Aalten komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.