Fancit: excellent ICT beheer Zierikzee

Als ambitieuze ondernemer hebt u ICT-systemen nodig die snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Dat vraagt om ICT beheer Zierikzee van het hoogste niveau. Fancit! Met een vernieuwende aanpak houden we uw netwerk, servers en computers FIT. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

ICT is als ademen

Fancit zorgt sinds 2013 voor een vernieuwend geluid in de ICT-wereld: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) bieden we dagelijks honderden ondernemers ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. Een belangrijke basis voor continuïteit en groei.

Datagedreven

IT beheer Zierikzee pakken we anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Preventief en proactief. We monitoren, beveiligen, updaten en grijpen waar nodig meteen in. Het resultaat: een zeer laag storingspercentage.

Storing snel opgelost

Is er ondanks het optimale itbeheer Zierikzee toch een storing in uw systemen? Dankzij slimme software hebben onze hooggeschoolde specialisten de oorzaak doorgaans snel gevonden. Hierdoor kunnen we meteen in actie komen en is de storing doorgaans snel verholpen.

Persoonlijk en professioneel

Hebt u een vraag? Of is er toch sprake van een storing? Bij Fancit bent u verzekerd van de hulp van een vast contactpersoon. Een specialist die laagdrempelig bereikbaar is en zelfs complexe ICT-zaken in begrijpelijke taal kan uitleggen. Kies ook voor persoonlijk en professioneel ICT beheer Zierikzee van Fancit.

Vast bedrag per maand

Bij Fancit houden we uw systemen FIT voor een vast bedrag per maand. En u bepaalt zelf welke ondersteuning u nodig hebt. Op basis van de wensen van onze klanten hebben we meerdere flexibele pakketten samengesteld, voor iedere fase van het ondernemerschap. Meer weten? Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.