Beveiliging netwerk Middelburg. Fancit regelt het van A tot Z

Het aantal bedrijven dat gedupeerd is door cybercriminelen is de laatste jaren fors gestegen. Hackers hebben het voorzien op klantgegevens, belangrijke bedrijfsdocumenten en andere gevoelige informatie. Voorkom dat ze ook bij u toeslaan. De security services Middelburg van Fancit bieden veiligheid, zekerheid en beschikbaarheid.

Uit Zeeland

Fancit is gevestigd in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Onder het motto ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’ zorgen we al jaren voor een vernieuwend geluid in de IT-wereld. Voor een vast bedrag per maand nemen we ondernemers alle ICT-zorgen uit handen. Honderden bedrijven profiteren dagelijks van onze totale ICT-ontzorging, inclusief geavanceerde security oplossingen.

Persoonlijk en professioneel

De nieuwste technieken koppelen we bij Fancit aan een excellente dienstverlening. Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en spreekt de taal van u en uw organisatie. Zelfs over de meest complexe ICT-zaken communiceren we in begrijpelijke taal.

Nulmeting

De gratis nulmeting is de eerste stap naar een betere beveiliging netwerk Middelburg. Daarbij inventariseren we uw wensen en houden we uw complete ICT-omgeving tegen het licht. Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities.

Geruisloze implementatie

De geruisloze implementatie is de volgende stap voor beveiliging netwerk Middelburg of beveiliging zorg Middelburg. Fancit regelt het van A tot Z. Inclusief next generation firewalls en andere moderne beveiligingsoplossingen om hackers buiten de deur te houden.

Datagedreven

De strijd tegen cybercriminaliteit is een continu proces. Daarom houden we uw complete ICT-omgeving na de implementatie 24/7 in de gaten. We monitoren, updaten en maken backups. Preventief en proactief. Is er een dreiging? Dan komen onze specialisten meteen in actie.

Kennismaken?

Wilt u ook zonder zorgen ondernemen in een veilige werkomgeving? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Fancit.