Beveiliging netwerk Terneuzen. Fancit regelt het van A tot Z

Als ondernemer wilt u maximaal rendement halen uit de cloud en andere mogelijkheden voor online samenwerking. Fancit voorkomt dat belangrijke bedrijfsgegevens in handen komen van de verkeerde mensen. We regelen uw beveiliging netwerk Terneuzen van A tot Z, met security-oplossingen van het allerhoogste niveau.

Uit Zeeland

Fancit is inmiddels de vaste ICT-partner van honderden bedrijven in heel Nederland. We hebben onder meer veel ervaring met informatiebeveiliging in de zorg Terneuzen. Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland zorgen we voor een nieuw geluid in de ICT-wereld: ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

ICT-zekerheid

Onze specialiteit? Totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Met een datagedreven aanpak en geavanceerde security services Terneuzen garanderen we een veilige werkomgeving en de ICT-zekerheid en -beschikbaarheid die u nodig hebt voor continuïteit en groei.

Nulmeting

Bij Fancit kijken we naar vandaag, maar zeker ook naar morgen en de verdere toekomst. Tijdens de gratis nulmeting houden we uw complete ICT-omgeving tegen het licht. Als strategisch partner voor beveiliging netwerk Terneuzen zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities. 

Geruisloze implementatie

Terwijl u druk bent met ondernemen, tillen wij uw ICT-omgeving naar het gewenste niveau. Van wifi tot werkplek en van netwerk tot applicaties. Inclusief next generation firewalls en andere moderne beveiligingsoplossingen om hackers buiten de deur te houden.

Meten is weten

Ook na de implementatie houden onze hooggeschoolde specialisten uw systemen veilig en fit, voor een vast bedrag per maand. Met geavanceerde, zelflerende tools monitort Fancit uw complete ICT-omgeving 24/7. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates? Is er een dreiging? Waar nodig grijpen we meteen in.

Kennismaken?

We vertellen u graag meer over onze vooruitstrevende oplossingen en excellente dienstverlening. Neem contact met ons op. Dan is een vrijblijvende afspraak snel gemaakt.