Beveiliging zorg Bergen op Zoom. Fancit regelt het van A tot Z

Als praktijkhouder merkt u het dagelijks: de zorg is volop in beweging. Nieuwe digitale zorgmogelijkheden bieden zich aan. En tegelijkertijd wordt er erg veel van u gevraagd op het gebied van veilig werken met patiëntgegevens. Gelukkig kunt u een beroep doen op een ICT-partner met veel ervaring met informatiebeveiliging in de zorg Bergen op Zoom: Fancit.

ICT-partner uit Zeeland

Fancit is een ICT-partner die al jaren voorop loopt in de markt. Ons team van hooggeschoolde specialisten is dagelijks druk om honderden ondernemers en praktijkhouders ICT-zekerheid en -beschikbaarheid te bieden. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Ons motto: ICT is als ademen. Daar wil je als ondernemer niet over nadenken.

Nulmeting

Een gratis nulmeting staat altijd aan de basis van onze security services Bergen op Zoom. Hoe is het op dit moment gesteld met de beveiliging van uw ICT-omgeving? Waar zitten de zwakke plekken? Wat zijn uw wensen? Als strategisch partner voor beveiliging zorg Bergen op Zoom zijn we gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities.

Geruisloze implementatie

Alle informatie verwerken we in een overzichtelijk strategisch ICT-plan. Na uw goedkeuring gaan we zo snel mogelijk aan de slag om ook voor u een excellente en veilige ICT-omgeving te creëren. Van netwerk tot werkplek en van wifi tot de laptop die u meeneemt als u patiënten bezoekt. Uw vaste contactpersoon regelt alles van A tot Z en spreekt de taal van u en uw medewerkers.

Meten is weten

Ook na de implementatie kunt u op Fancit rekenen voor beveiliging zorg Bergen op Zoom. Met geavanceerde tools meten onze specialisten voortdurend de prestaties van uw complete IT-omgeving? Zijn er bedreigingen? Zijn er beveiligingsupdates beschikbaar? Fancit houdt uw systemen veilig en fit, voor een vast bedrag per maand.

Kennismaken?

Wilt u zorgeloos werken in een veilige werkomgeving? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Fancit.