ICT consultancy bedrijven Bergen op Zoom van Fancit. Voor continuïteit en groei

Stelt u hoge eisen aan ICT consultancy bedrijven Bergen op Zoom? En zoekt u een ambitieuze partner die u écht verder brengt? Fancit neemt u alle ICT-zorgen uit handen. Een verademing.

Uit Zeeland

Fancit heeft vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Onze specialiteit? Totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

Gratis nulmeting

Een team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om ook voor u een excellente ICT-omgeving te creëren. Maar eerst is het tijd voor een grondige analyse: de gratis nulmeting. Tijdens deze fase van ICT consultancy bedrijven Bergen op Zoom zijn we druk met analyseren en stellen we allerlei vragen. Hoe ziet uw huidige ICT-omgeving eruit? Wat zijn uw uitdagingen op dit moment? En wat staat er voor de komende jaren op de planning?

Strategisch partner

Persoonlijke gesprekken en de gratis 0-meting leiden tot heldere inzichten. Het resultaat: een schaalbare oplossing, passend bij uw budget en ambities. Waar u niet alleen morgen, maar ook de komende jaren volop van gaat profiteren.

Geruisloze implementatie

De continuïteit van uw onderneming staat altijd voorop. Daarom zorgen we ervoor dat de implementatie van de nieuwe ICT-oplossingen geruisloos verloopt. Naast de technische zaken, nemen we ook de communicatie richting werknemers en leveranciers voor onze rekening.

Vast contactpersoon

Bij Fancit bewijzen we dagelijks dat IT consultancy bedrijven Bergen op Zoom naast professioneel ook persoonlijk kan zijn. Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en spreekt de taal van u en uw organisatie. Ook complexe ICT zaken leggen we in begrijpelijke woorden uit.

Zekerheid en beschikbaarheid

Ook na de implementatie kunt u op ons rekenen. Met datagedreven ICT-beheer houden we uw systemen FIT. Met geavanceerde tools meten onze specialisten voortdurend de kwaliteit van uw ICT-omgeving. En dat voor een vast bedrag per maand.