ICT dienstverlener Bergen op Zoom Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan ICT? En zoekt u een ICT dienstverlener Bergen op Zoom die u écht verder brengt? Treed in de voetsporen van honderden andere ondernemers en kies ook voor ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Fancit, een professionele partner die al jaren voorop loopt.

ICT is als ademen

Fancit, gevestigd in Goes en Kootwijkerbroek, zorgt sinds 2013 voor een vernieuwend geluid in de ICT-wereld: ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken. Met excellente ICT dienstverlening Bergen op Zoom nemen we ondernemers en zorgverleners alle ICT-zorgen uit handen. Zodat u en uw team efficiënt, veilig en met plezier kunnen werken.

Specialist in uw branche

ICT is voor Fancit veel meer dan kabels, switches en netwerken. Met onze kennis van uw branche zijn we de ICT-partner die de basis legt voor continuïteit en groei. We bieden totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. We ontwerpen, implementeren, beheren en ondersteunen.

Vast contactpersoon

Hebt u een vraag? Of om een andere reden support nodig? Bij Fancit bent u verzekerd van een vast contactpersoon. Een hooggeschoolde specialist die laagdrempelig bereikbaar is en zelfs de meest complexe ICT-zaken in eenvoudige taal kan uitleggen. Persoonlijk en professioneel.

Datagedreven ICT beheer

Meten is weten. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Waar nodig grijpen we meteen in. Preventief en proactief. Het resultaat: storingen worden zeldzaam.

Vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT.  Op basis van de wensen van ondernemend Nederland hebben we meerdere pakketten samengesteld. Voor iedere fase van uw ondernemerschap.