ICT dienstverlening Zierikzee Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan ICT dienstverlening in Zierikzee? En zoekt u een ambitieuze partner die u écht verder helpt? Fancit neemt u alle ICT-zorgen uit handen. En dat voor een vast bedrag per maand.

ICT-zekerheid

Fancit zorgt sinds 2013 voor een vernieuwend geluid: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) bieden we dagelijks honderden ondernemers ICT-ondersteuning en oplossingen van het hoogste niveau. Van huisartsenpraktijk tot groothandel en van bouwbedrijf tot industrie.

Van werkplek tot update

Wat we voor u kunnen betekenen? Werkplekken, telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Fancit ontwerpt en regelt het van A tot Z. Met slimme oplossingen en een datagedreven aanpak bieden we de continuïteit die u nodig hebt om te groeien.

Meten is weten

Fancit is een ICT dienstverlener Zierikzee met een vernieuwende aanpak. We werken datagedreven en monitoren uw complete ICT omgeving 24/7. Proactief en preventief. We controleren, updaten en maken backups. Alles wat u en uw team nodig hebben om snel, veilig en probleemloos te werken.

Persoonlijk

Hebt u een eenvoudige vraag? Of is er een ingewikkeld probleem? Moet er iets gewijzigd worden? Uw vaste contactpersoon van Fancit staat voor u klaar om u in begrijpelijke taal te helpen. We bewijzen dagelijks dat ICT dienstverlening Zierikzee zowel professioneel als persoonlijk kan zijn.

Vast bedrag per maand

Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Dan komen we snel bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.