ICT dienstverlening Middelburg Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Als ondernemer wilt u zich niet druk maken om computers, netwerken en andere ICT-zaken. Alles moet gewoon goed werken. Dat is precies de meerwaarde van Fancit. Terwijl u met passie onderneemt, regelen wij al uw ICT-zaken van A tot Z. Door middel van ICT dienstverlening Middelburg hoeft u er niet meer over na te denken.

ICT-partner uit Zeeland

Onze specialiteit? Excellente ICT dienstverlening Middelburg voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) zijn we hard op weg naar landelijke dekking.

Slimme ICT-oplossingen

Slimme ICT-oplossingen maken uw werk effici├źnter en eenvoudiger. Tijdens een nulmeting houden we uw huidige ICT-omgeving tegen het licht en adviseren we over wat u nodig hebt om het maximale uit de techniek te halen. Een belangrijke basis voor continu├»teit en groei.

Meten is weten

Bij Fancit staan we bekend om een extreem laag storingspercentage. Ons geheim? We monitoren uw systemen 24/7, zonder dat u het merkt. Met een geavanceerde tool meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle systemen naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers?

Jip-en-Janneketaal

ICT kan erg complex zijn, maar daar gaan we u niet mee lastig vallen. Bij Fancit kunt u altijd een beroep doen op een vast contactpersoon. Dit is een hooggeschoolde specialist die de taal van uw organisatie spreekt. Ondersteuning nodig? Het contact is snel gelegd via chat, email of telefoon.

Vast bedrag per maand

Wilt u ook profiteren van een ambitieuze ICT-dienstverlener Middelburg, die al jaren voorop loopt in de markt? En uw systemen voor een vast bedrag per maand in topconditie houdt? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking.