ICT ondersteuning Duiven: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Ook ondernemen zonder zorgen over ICT-zaken? Ontdek de voordelen van ICT ondersteuning Duiven. Een garantie voor een snelle, efficiënte en veilige ICT-omgeving. IT support Duiven is beschikbaar voor organisaties met minimaal tien werkplekken en biedt ICT-zekerheid aan ondernemers in de industrie, productie, handel, zorg, agro en food.

Over Fancit

‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Daarom biedt Fancit sinds 2014 ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland bedienen we klanten door heel Nederland. Dat doen we met een team van 25 gedreven specialisten.

Geen storingen

In plaats van storingen oplossen, focussen we ons bij Fancit met succes op het voorkomen van storingen. We creëren een excellente ICT-omgeving en houden die FIT met ICT ondersteuning Duiven. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw systemen: preventief en proactief. Waar nodig grijpen we meteen in. We monitoren, updaten en beveiligen. En zorgen dat er altijd een back-up beschikbaar is.

Veilig werken

Cybercriminelen hebben het voorzien op belangrijke gegevens. Een goede beveiliging is dan ook onmisbaar. Fancit regelt het van A tot Z. De nieuwste beveiligingssoftware en onze specialisten vormen samen een krachtig schild. En als extra slot op de deur vragen we externe cybersecurity-specialisten om voortdurend mee te kijken.

Vast contactpersoon

Online support Duiven nodig? Uw vaste contactpersoon van Fancit staat klaar om u snel, deskundig en in begrijpelijke taal te helpen. We zijn laagdrempelig bereikbaar via chat, email en telefoon.

Vast bedrag per maand

We bieden ICT support Duiven aan in meerdere flexibele pakketten. Makkelijk schaalbaar en passend bij de fase van uw ondernemerschap. Uw maandelijkse investering is afhankelijk van het gekozen FIT-level en het aantal IT-devices en gebruikers. Hier communiceren we helder over, u komt bij IT ondersteuning Duiven dus nooit voor verrassingen te staan.