ICT ondersteuning Ede: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Wilt u ook een ICT-omgeving die snel, veilig en altijd beschikbaar is? Maak kennis met de datagedreven aanpak van Fancit. Een vernieuwend ICT bedrijf dat bekend staat om de excellente ICT ondersteuning Ede, specifieke kennis van uw branche en persoonlijke en professionele IT support Ede. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Over Fancit

ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet meer over nadenken. Vanuit die gedachte biedt Fancit sinds 2014 totale ICT-ontzorging aan honderden bedrijven en zorgpraktijken. En daar komen wekelijks nieuwe klanten bij. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland ontzorgen we ondernemers  in de industrie, productie, handel, zorg, agro en food. Dat doen we met een team van 25 hooggeschoolde specialisten.

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer wilt u altijd vooruit. Dat vraagt om deskundige en snelle ICT ondersteuning Ede. Fancit neemt u graag alle zorgen uit handen met FIT. FIT is een servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen. Terwijl u druk bent met ondernemen, regelt Fancit al uw ICT-zaken van A tot Z. Van werkplekken tot cloud- en server-oplossingen en van (wifi)netwerken tot telefonie.

Meten is weten

Na de realisatie van een excellente ICT-omgeving meten we met geavanceerde tools voortdurend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. We monitoren, updaten en beveiligen. En zorgen dat er altijd een back-up beschikbaar is. Het resultaat van deze vernieuwende IT ondersteuning Ede: storingen worden zeer zeldzaam.

Vast contactpersoon

Online support Ede nodig? Bij Fancit bent u verzekerd van een vast contactpersoon. Een gedreven professional die goed bereikbaar is, snel in actie komt en helder communiceert. Ook over complexe ICT-zaken. Persoonlijk en professioneel.

Vast bedrag per maand

ICT support Ede is flexibel beschikbaar voor iedere fase van uw ondernemerschap. U hebt de keuze uit drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand.