ICT ondersteuning Zierikzee: zekerheid
voor een vast bedrag per maand

Wilt u er zeker van zijn dat uw complete ICT omgeving optimaal functioneert? Zonder vervelende storingen? Maak kennis met de vernieuwende ICT ondersteuning Zierikzee van Fancit. Zekerheid voor een vast bedrag per maand. Ons motto: ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken.

ICT-partner uit Zeeland

Voor excellente IT support Zierikzee hoeft u de mooie provincie Zeeland niet uit. Fancit is gevestigd in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden we dagelijks honderden ondernemers ICT-zekerheid en beschikbaarheid. Onze datagedreven aanpak is een belangrijke basis voor continuïteit en groei.

Meten is weten

Stilstand is achteruitgang. Daarom zetten we alles op alles op om uw systemen 24/7 in topconditie te houden. We meten, monitoren, updaten en beveiligen. Preventief en proactief. Waar nodig grijpen we meteen in. Werken zonder storingen. Ook u gaat het meemaken.

Vast contactpersoon

Hebt u een vraag of ICT ondersteuning Zierikzee nodig? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar via chat, telefoon of e-mail. En spreekt de taal van u en uw medewerkers. Ook complexe IT-zaken leggen we bij Fancit graag uit in Jip-en-Janneketaal.

Van groothandel tot huisartsenpraktijk

IT ondersteuning Zierikzee van Fancit is volledig afgestemd op groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Met de kennis van uw branche zijn we de partner die uw onderneming ├ęcht verder helpt.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. Kennismaken? Neem contact met ons op, dan is een afspraak snel gemaakt.