ICT outsourcing Aalten. Fancit regelt uw ICT-zaken van A tot Z

Wilt u ook ondernemen zonder zorgen over ICT-zaken? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met Fancit, uw ideale partner voor ICT outsourcing Aalten. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

ICT-partner uit Gelderland

Fancit zorgt sinds 2014 voor vernieuwing in de ICT-wereld. We zijn gevestigd in Gelderland en Zeeland. Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden we inmiddels honderden organisaties ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Onze specialiteit? Totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Verlengstuk van uw organisatie

Met ICT outsourcing Aalten regelt Fancit al uw ICT-zaken van A tot Z. Van werkplekken tot cloud- en server-oplossingen en van (wifi)netwerken tot telefonie. Alles wordt uitstekend beveiligd en frequent onderhouden. Samenwerking met uw interne ICT’er is mogelijk. Als ICT-verlengstuk van uw organisatie benoemen en bespreken we ook de risico’s en stellen we samen een jaarbudget op.

Gratis nulmeting

Natuurlijk komt er veel techniek bij kijken, maar ICT is voor Fancit veel meer dan netwerken, switches en kabels. Als strategisch partner helpen we ondernemers ├ęcht verder. Daarom beginnen we de samenwerking altijd met een gratis nulmeting. We bespreken uw wensen en ambities en beoordelen de kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving. Uw wensen en onze bevindingen vertalen we naar een concreet plan. Schaalbaar en passend bij uw budget.

Veilig werken zonder storingen

Na uw akkoord brengen we uw ICT-omgeving op het gewenste niveau. Ook daarna kunt u op ons rekenen. Met geavanceerde tools en datagedreven beheer, een belangrijk onderdeel van onze ICT outsourcing Aalten, houden onze specialisten uw systemen FIT en veilig. Precies wat u en uw team nodig hebben om prettig en veilig samen te werken, zonder vervelende storingen.

Vast contactpersoon

Support nodig? Uw vaste contactpersoon van Fancit is altijd in de buurt. We zijn laagdrempelig bereikbaar en spreken de taal van uw organisatie. Andere klanten weten hier inmiddels alles van.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. Uw ICT-omgeving is gegarandeerd altijd veilig en up-to-date. Specifieke wensen? Binnen de FIT-levels is ruimte voor maatwerk.