ICT partner Duiven? Fancit biedt zekerheid voor een vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan ICT? En zoekt u een ambitieuze ICT partner Duiven die uw organisatie écht verder helpt? Fancit neemt u alle ICT-zorgen uit handen. Een belangrijke basis voor continuïteit en groei.

Over Fancit

Honderden ondernemers profiteren dagelijks van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid van Fancit. Ons team van 25 gedreven specialisten staat klaar om ook u volledig te ontzorgen. Dat doen we met een nuchtere, daadkrachtige en vernieuwende aanpak. Persoonlijk en professioneel. Vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland zijn we hard op weg naar landelijke dekking.

ICT-verlengstuk van uw organisatie

Als ictpartner Duiven zijn we servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen. Terwijl u druk bent met ondernemen, regelt Fancit al uw ICT-zaken van A tot Z. Van werkplekken tot cloud- en server-oplossingen en van (wifi)netwerken tot telefonie. Alles wordt uitstekend beveiligd en frequent onderhouden. Samenwerking met uw interne ICT’er is mogelijk. Als ICT-verlengstuk van uw organisatie benoemen en bespreken we ook de risico’s en stellen we samen een jaarbudget op.

Gratis nulmeting

ICT moet altijd en overal beschikbaar zijn. Ook buiten werktijd. Want zonder ICT geen business. De basis voor IT-zekerheid is een excellente ICT-omgeving. Als strategisch ICT partner Duiven gaan we graag met u in gesprek. Welke oplossingen hebt u nu nodig? En welke over vijf jaar? Met de gratis nulmeting brengen we vervolgens de huidige stand van ICT-zaken in kaart.

Meten is weten

Na uw akkoord brengen we uw systemen op het niveau dat nodig is om efficiënt, veilig en met plezier te werken. Ook na de realisatie van uw excellente ICT-omgeving kunt u op ons rekenen. Met geavanceerde tools meten we voortdurend de prestaties van uw systemen. We controleren, updaten en beveiligen. Ook zorgen we ervoor dat er altijd een back-up is. 

Vast contactpersoon

In tegenstelling tot wat u wellicht gewend bent bij andere ICT partners Duiven, bent u bij Fancit verzekerd van een vast contactpersoon. Een IT-specialist die laagdrempelig bereikbaar is, snel in actie komt en zelfs de meest complexe ICT-zaken in begrijpelijke taal uitlegt.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen veilig en up-to-date. Uw maandelijkse investering is afhankelijk van het gekozen FIT-level en het aantal IT-devices en gebruikers. Hier communiceren we helder over, u komt dus nooit voor verrassingen te staan.