Uw ICT partners Goes van Fancit: zekerheid en beschikbaarheid

De ICT-wereld is continu in beweging. Nieuwe software en mogelijkheden bieden grote kansen voor uw bedrijf of praktijk. Maar aan de andere kant liggen hackers op de loer. ICT partners Goes van Fancit biedt de zekerheid en beschikbaarheid die nodig is voor continuïteit en groei.

Uit Zeeland

Naar excellente ICT partners hoeft u niet ver te zoeken. Dichtbij, in Goes, staat een team van hooggeschoolde specialisten klaar om u van A tot Z te ontzorgen. Van werkplekken tot telefonie en van cloudoplossingen en back-ups tot uitstekende beveiliging. U hoeft er niet meer over na te denken. Fancit ontwerpt en regelt het van A tot Z.

Gratis nulmeting

Als strategisch ICT partner denken we graag een paar stappen vooruit. We inventariseren uw wensen, doen een gratis nulmeting en komen met schaalbare oplossingen, passend bij uw budget en ambities. We ontwerpen en implementeren. Het resultaat: een veilige ICT-omgeving die u ├ęcht verder helpt. En waar storingen zeer zeldzaam zijn.

Specialist in uw branche

Honderden ondernemers uit Zeeland en ver daarbuiten kunnen daar inmiddels over napraten. We ontzorgen dagelijks groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Vast contactpersoon

Wat Fancit anders maakt dan andere ICT partners Goes? Naast slimme oplossingen hebben we naam gemaakt met onze excellente dienstverlening. Persoonlijk en professioneel. Vragen of support nodig? Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar om u in begrijpelijke taal te helpen.

Vast bedrag per maand

Ook na de implementatie houden we uw systemen fit. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw ICT-omgeving. We controleren, updaten en beveiligen. Waar nodig grijpen we meteen in. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Vrijblijvend kennismaken

Ervaart u binnenkort ook het comfort van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid? We schuiven graag bij u aan voor een vrijblijvende kennismaking. Als u contact met ons opneemt, is een afspraak doorgaans snel gemaakt.