ICT service Terneuzen van Fancit. Zekerheid voor een vast bedrag per maand

Zoekt u een ICT partner Terneuzen die uw bedrijf echt verder helpt? Maak kennis met Fancit. Ons team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om u van A tot Z te ontzorgen. Ervaar ook de toegevoegde waarde van excellente ICT dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Voor continuïteit en groei

Er zijn veel ICT partners Terneuzen, maar Fancit is uniek. Wij pakken de zaken net even anders aan. Met slimme ICT-oplossingen faciliteren we de continuïteit en groei van uw bedrijf. En onze datagedreven ICT service Terneuzen biedt de zekerheid dat uw team efficiënt, veilig en met plezier kan werken.

Meten is weten

Terwijl u druk bent met ondernemen, houdt Fancit uw systemen fit. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Werken alle systemen naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken? Wij monitoren 24/7, zonder dat u het merkt. En grijpen waar nodig meteen in. Het resultaat: een zeer laag storingspercentage.

Vast contactpersoon

Hebt u een vraag? Of ondersteuning nodig? Bij Fancit kunt u rekenen op een vast contactpersoon. Een specialist die communiceert in de taal van uw organisatie. ICT in Jip-en-Janneketaal. We bewijzen dagelijks dat het mogelijk is.

ICT is als ademen

Onder het motto ‘ICT is als ademen. Je wilt er niet over nadenken’ biedt Fancit dagelijks honderden ondernemers ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. In deze klantverhalen leest u hoe ondernemers de samenwerking ervaren.

Vast bedrag per maand

Fancit biedt ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. U hebt de keuze uit meerdere pakketten, passend bij de fase van uw ondernemerschap. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u meer informatie? Als u contact met ons opneemt, is een afspraak snel gemaakt.