ICT services Goes van Fancit: kies ook voor zekerheid en excellente dienstverlening

Als ondernemer wilt u iedere dag vooruit. Omdat werken altijd beter, veiliger en efficiënter kan. Met ICT services Goes van Fancit maakt u uw ambities waar. Terwijl u zich op uw business richt, regelen wij uw IT zaken van A tot Z. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

Uit Zeeland

Voor een bezoek aan Fancit hoeft u niet ver te rijden. U vindt ons in Zeeland, in het mooie Goes. Ook zijn we gevestigd in Kootwijkerbroek (Gelderland). Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden we dagelijks honderden ondernemers IT-zekerheid en -beschikbaarheid.

Strategisch partner

Wat we voor u kunnen betekenen? Alles op ICT-gebied wat uw organisatie nodig heeft voor continuïteit en groei. Als strategisch partner denken we graag met u mee. Waar staat u nu? Waar wilt u naartoe? En welke ICT-oplossingen zijn er nodig om dit doel te bereiken?

Gratis nulmeting

Een gratis nulmeting is de basis van de hoogwaardige IT consultancy van Fancit. Uw wensen en onze bevindingen komen samen in een schaalbaar ICT-plan, passend bij uw ambities en budget. Na uw akkoord starten we meteen met de geruisloze implementatie, inclusief de benodigde afstemming met leveranciers en medewerkers.

Meten is weten

Ook na de implementatie staan we voor u klaar met vernieuwende ICT services. Met een datagedreven aanpak houden we uw systemen in topconditie. We controleren, updaten en beveiligen. Preventief en proactief. Het resultaat: storingen worden zeldzaam.

Vast contactpersoon

Voor vragen of support is Fancit goed bereikbaar. Uw vaste contactpersoon weet wat er speelt, schakelt snel, en legt ook complexe ICT-zaken uit in begrijpelijke taal.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT.