ICT systeembeheerder Bergen op Zoom? Fancit regelt het van A tot Z

ICT zaken. Daar hoeft u binnenkort niet meer over na te denken. Met slimme ICT-oplossingen en datagedreven systeembeheer faciliteert Fancit de continu├»teit en groei van uw bedrijf. En bieden we de zekerheid dat uw team effici├źnt, veilig en met plezier kan werken.

Specialist uit Zeeland

Fancit is een snel groeiend ICT-bedrijf dat al jaren voorop loopt in de markt. We begonnen in 2013 in Kootwijkerbroek (Gelderland) en zijn inmiddels ook alweer vele jaren gevestigd in Zeeland. Met ons team van hooggeschoolde bieden we dagelijks honderden ondernemingen ICT-zekerheid en -beschikbaarheid.

Snel en veilig werken

Onze klanten plukken dagelijks de vruchten van een ICT-omgeving die snel, veilig en altijd beschikbaar is. Als ICT systeembeheerder pakken we de zaken anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Want als je storingen voorkomt, hoef je ze ook niet op te lossen.

Meten is weten

Zonder dat u het merkt, houden we uw systemen FIT. Onze analisten meten doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving en grijpen waar nodig meteen in. Werken alle kritieke services naar behoren? Zijn er updates beschikbaar? Zijn er meldingen over datalekken bij grote, internationale softwareleveranciers?

Vast contactpersoon

Als ICT systeembeheerder van Fancit garanderen we dat storingen zeldzaam worden. En mocht er toch een keer wat zijn, dan is uw vaste contactpersoon altijd bereikbaar voor vragen of support.

Vast bedrag per maand

Het ene bedrijf is het andere niet. Daarom laten we u bij Fancit graag zelf bepalen welke ICT-ondersteuning u nodig hebt. Uiteraard behoort samenwerking met uw eigen ICT-medewerker ook tot de mogelijkheden. Wij houden uw systemen FIT, voor een vast bedrag per maand.

Kennismaken?

Daar kijken we naar uit. Neem contact met ons op en dan is een afspraak doorgaans snel gemaakt.