ICT systeembeheerder Zierikzee? Fancit regelt het van A tot Z

ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken. Daarom hebt u een ICT systeembeheerder Zierikzee nodig die het complete systeembeheer Zierikzee voor uw regelt. Het Zeeuwse Fancit! Plukt u binnenkort ook de vruchten van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand?

Specialist in uw branche

Fancit is een vernieuwende ICT-partner met vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland). Onze specialiteit? Totale ICT-ontzorging voor groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Storingen voorkomen

Storingen. Daar zit u als ondernemer niet op te wachten. Wist u dat onze klanten zelden last van een storing hebben? Dat komt door ons vernieuwende, datagedreven ICT beheer. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de kwaliteit van uw complete ICT-omgeving. Zijn er updates en veiligheidsissues? En hoe zit het met de snelheid? Waar nodig grijpen we meteen in. 

Vast contactpersoon

Bij Fancit zijn we gepast trots op ons team van hooggeschoolde specialisten. IT’ers die technische kennis combineren met een persoonlijke aanpak. Ook u kunt rekenen op een fijne samenwerking met een vaste ICT systeembeheerder Zierikzee. Laagdrempelig bereikbaar, doortastend in zijn aanpak en helder in de communicatie.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. Nieuwsgierig naar hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Lees hier onze klantverhalen.

Kennismaken?

We begrijpen dat u bij de keuze voor een ICT-partner niet over één nacht ijs gaat. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken, meer te vertellen over onze dienstverlening en al uw vragen te beantwoorden. Als u contact met ons opneemt, is een afspraak snel gemaakt.