ICT werkplekbeheer Apeldoorn: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Zonder ICT geen business. Daarom is het belangrijk dat uw systemen veilig zijn en altijd optimaal functioneren. Fancit is de ICT werkplekbeheerder Apeldoorn die u daarvoor nodig hebt. Treed in de voetsporen van honderden ondernemers en kies ook voor IT-zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Ondernemen zonder zorgen

ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken. Daarom neemt Fancit ondernemers en praktijkhouders sinds 2014 alle ICT-zorgen uit handen. We regelen al uw ICT-zaken van A tot Z, inclusief vernieuwend ICT werkplekbeheer in Apeldoorn. Dat doen we vanuit onze vestigingen in Gelderland en Zeeland.

FIT

We hebben veel ervaring met ICT werkplekbeheer Apeldoorn, maar ons dienstenpakket FIT heeft veel meer te bieden. FIT is het IT-verlengstuk van uw organisatie: een servicedesk, IT-specialist, security specialist en IT-manager ineen. Ons team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om ook bij u alle zorgen over ICT werkplekbeheer Apeldoorn en andere IT-zaken weg te nemen.

Meten is weten

Als ICT werkplekbeheerder Apeldoorn pakken we de zaken anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. In plaats van storing oplossen, is onze aanpak gericht op het voorkomen van storingen. Met geavanceerde tools meten onze specialisten voortdurend de kwaliteit van uw complete ICT-omgeving. We monitoren, updaten en maken backups. En waar nodig grijpen we meteen in.

Veilig werken

Uitstekende beveiliging van uw werkplek online Apeldoorn is een ander belangrijk onderdeel van FIT.  De combinatie van de nieuwste beveiligingssoftware en onze experts vormt een krachtig schild, dat cybercriminelen op afstand houdt. Maar bij werkplekbeheer Apeldoorn gaan we nog een stap verder. Externe cybersecurity-specialisten kijken voortdurend mee als extra slot op de deur.

Vast contactpersoon

Bij Fancit beschikken we over ICT’ers met veel kennis van zaken, die ook nog eens helder kunnen communiceren. Support nodig voor uw werkplek online in Apeldoorn? Uw vaste contactpersoon is goed bereikbaar en helpt u snel en in begrijpelijke taal.

Vast bedrag per maand

FIT is beschikbaar voor bedrijven met minimaal tien werkplekken. Nieuwe medewerkers? Een reorganisatie? FIT is flexibel en groeit mee met uw organisatie. U investeert altijd een vast bedrag per maand, op basis van het gewenste FIT-level en het aantal gebruikers.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent, voor een vast bedrag per maand. Passend bij iedere fase van het ondernemerschap en een belangrijke basis voor continuïteit en groei. Meer weten? Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.