ICT werkplekbeheer Bergen op Zoom voor een vast bedrag per maand

ICT-zaken. U hoeft er niet meer over na te denken. Met slimme ICT-oplossingen en vernieuwend werkplekbeheer faciliteert Fancit de continuïteit en groei van uw bedrijf. En bieden we de zekerheid dat uw team efficiënt, veilig en met plezier kan werken.

ICT-zekerheid

Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden wij honderden bedrijven en huisartsenpraktijken dagelijks ICT-zekerheid. Sinds 2013 zijn we hard gegroeid. We hebben vestigingen in Zeeland en Gelderland en zijn hard op weg naar landelijke dekking. Waarmee kunnen we uw bedrijf vooruit helpen?

Onze diensten

Fancit levert op ICT-gebied alles wat u nodig hebt voor continuïteit en groei. Werkplekken, telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Fancit ontwerpt en regelt het van A tot Z.

Vast bedrag per maand

Als ICT werkplekbeheerder Bergen op Zoom pakken we de zaken anders aan dan u wellicht gewend bent. We werken datagedreven en meten doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Voor een vast bedrag per maand houden we uw systemen fit. Preventief en proactief. Alles wat u nodig hebt om snel, veilig en efficiënt te werken. 

Vast contactpersoon

Werkplek beheer Bergen op Zoom gaat voor ons verder dan techniek. Daarom kunt u bij Fancit rekenen op excellente dienstverlening. Ervaart u binnenkort ook de voordelen van een vast contactpersoon dat de taal van uw organisatie spreekt?

Kennismaken

Wat onze klanten gemeen hebben? Ze leggen de lat hoog en willen niet hoeven nadenken over ICT. Bent u ook zo’n ondernemer? Dan komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking. Of om meer te vertellen over ICT werkplekbeheer Bergen op Zoom. Een afspraak is snel gemaakt.