ICT werkplekbeheer Middelburg voor een vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan ICT? En zoekt u een ambitieuze ICT werkplekbeheerder Middelburg die u ├ęcht verder brengt? Fancit neemt u alle ICT-zorgen uit handen. Zekerheid voor een vast bedrag per maand. Precies wat uw bedrijf nodig heeft voor continu├»teit en groei.

Totale ICT-ontzorging

Fancit is een groeiende ICT-partner met een vernieuwende aanpak. Onze specialiteit? Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland bieden we totale ICT-ontzorging aan groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Van slimme ICT-oplossingen tot betrouwbaar werkplekbeheer.

Minder storingen

Werkplekbeheer ICT Middelburg pakken we anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Met een datagedreven aanpak houden we uw totale ICT-omgeving fit. We monitoren 24/7, vaak zonder dat u het merkt. Honderden klanten profiteren dagelijks van ons preventieve en proactieve werkplek beheer Middelburg, dat storingen zeldzaam maakt. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.

Persoonlijk en professioneel

Het klopt dat ICT complex kan zijn. Maar daar gaan we u en uw medewerkers niet mee lastigvallen. Fancit regelt het van A tot Z. Ondersteuning nodig? Onze specialisten spreken de taal van uw organisatie en zijn laagdrempelig bereikbaar.

Vast bedrag per maand

ICT werkplekbeheer Middelburg bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. ICT-ontzorging voor iedere fase van uw ondernemerschap.

Kennismaken

ICT is als ademen. Als ondernemer wil je er niet over nadenken. Hebt u voor ons een uitdaging op ICT-gebied? Of wilt u ook ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.