ICT werkplekbeheer Renesse Fancit: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Op zoek naar een professionele en persoonlijke ICT partner die uw bedrijf écht verder helpt? Fancit zorgt sinds 2013 voor een vernieuwend geluid in de ICT-wereld: ‘ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken’. Ons team van hooggeschoolde specialisten staat voor u klaar om ook uw ICT-zaken van A tot Z te regelen.

Totale ICT-ontzorging

Honderden ambitieuze ondernemers profiteren dagelijks van IT consultancy Renesse en ICT systeembeheer van Fancit. Een belangrijke basis voor continuïteit en groen. We ontzorgen groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken. Vanuit onze vestigingen in Zeeland en Gelderland zijn we hard op weg naar landelijke dekking.

Minder storingen

Geniet u binnenkort ook van de zekerheid van efficiënt, veilig en met plezier werken? Met een datagedreven aanpak houden wij uw systemen fit. Preventief en proactief ICT werkplekbeheer Renesse, voor een vast bedrag per maand. Het resultaat: een betrouwbare ICT-omgeving waar storingen zeldzaam zijn.

Online werkplek

Steeds meer bedrijven kiezen voor online werkplekken. Een belangrijk voordeel: u hebt altijd en overal toegang tot belangrijke gegevens en programma’s. Als professional Microsoft-partner vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van Microsoft 365 en andere cloudoplossingen. Onze cloud engineer Renesse weet als geen ander hoe u maximaal profiteert van de nieuwste online mogelijkheden.

Vast contactpersoon

ICT in jip-en-janneketaal? Onze specialisten doen er alles aan om de ICT-drempel te verlagen. Uw vaste contactpersoon spreekt de taal van uw organisatie en staat klaar om de benodigde ondersteuning te bieden. Een geruststellende gedachte…

Kennismaken

Wilt u meer weten over het vernieuwende aanpak van Fancit? En bent u benieuwd hoe wij uw bedrijf een boost kunnen geven met slimme IT oplossingen? Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt. We komen graag bij u langs.