ICT werkplekbeheer Zierikzee: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Ervaart u binnenkort ook het comfortabele gevoel van een ICT-omgeving die snel, veilig en altijd beschikbaar is? Fancit maakt het mogelijk met ICT werkplekbeheer Zierikzee van het hoogste niveau. Want ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

ICT-partner uit Zeeland

Misschien hebt u de paarse Fancit-pauw al eens voorbij zien komen, op de weg of online. Sinds 2013 bieden we bedrijven en huisartsenpraktijken ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand. Ons team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om ook u volledig te ontzorgen. Van netwerken tot cloud werkplekken Zierikzee en van telefonie tot beveiliging.

Meten is weten

ICT werkplekbeheer Zierikzee pakken we anders aan dan u waarschijnlijk gewend bent. Met een datagedreven aanpak houden we uw systemen FIT. Geavanceerde tools monitoren doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. We controleren, updaten en beveiligen, zodat u en uw team altijd veilig, snel en effici├źnt kunnen werken. Via cloud werkplek Zierikzee of traditionele werkplek.

Minder storingen

Het grootste voordeel van onze datagedreven aanpak? Veel minder storingen. En mocht er toch een keer een storing zijn, dan is de oplossing dankzij onze slimme meetapparatuur doorgaans snel gevonden. Bovendien is uw vaste contactpersoon altijd laagdrempelig beschikbaar voor vragen of support.

Dit zeggen onze klanten

Inmiddels profiteren honderden Fancit-klanten van ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. En slimme ICT-oplossingen. Hier leest u meer over hun ervaringen.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent, voor een vast bedrag per maand. Passend bij iedere fase van het ondernemerschap en een belangrijke basis voor continuïteit en groei. Meer weten? Een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.