ICT werkplekbeheerder Goes: zekerheid voor een vast bedrag per maand

Stelt u hoge eisen aan ICT? En zoekt u een ambitieuze ICT werkplekbeheerder Goes die u écht verder brengt? Fancit neemt u alle ICT-zorgen uit handen. Van clouddiensten tot printer en van back-ups tot uitstekende beveiliging. Een verademing.

ICT-partner uit Zeeland

Voor professioneel ICT werkplekbeheer bent u in Zeeland op het juiste adres. Fancit is een snelgroeiende ICT-partner die al jaren voorop loopt in de markt. Vanuit Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) bieden we dagelijks honderden ondernemers ICT-zekerheid en beschikbaarheid.

Werkplek

Fancit regelt en levert alles wat u en uw team nodig hebben om veilig, efficiënt en met plezier te werken. Thuis en op kantoor. Van printer tot computer en van telefonie tot (wifi)netwerken. Professional partner van Microsoft 365 weten we ook alles van cloud werkplekken.

Storingen worden zeldzaam

In tegenstelling tot wat u waarschijnlijk gewend bent, werken wij datagedreven. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Preventief en proactief. Werkt alles naar behoren? Zijn er updates of bedreigingen? Waar nodig grijpen we meteen in. Het grote voordeel van deze vernieuwende aanpak: storingen worden zeldzaam.

Vast contactpersoon

Een vast contactpersoon is een ander belangrijk pluspunt van onze dienstverlening. Uw vaste ICT werkplekbeheerder goed bereikbaar, komt snel in actie en communiceert in begrijpelijke taal. En doordat hij u en uw bedrijf kent, is de samenwerking nóg prettiger.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon, goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen FIT. Meer weten? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Kennismaken

ICT is als ademen. Als ondernemer wil je er niet over nadenken. Hebt u voor ons een uitdaging op ICT-gebied? Of wilt u ook ICT-zekerheid voor een vast bedrag per maand? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.