ICT werkplekbeheerder Zierikzee: Fancit biedt zekerheid

Een snelle, veilige en betrouwbare ICT-omgeving. Dat is wat u nodig hebt als ambitieuze ondernemer. Hoe u dat regelt? Fancit is de ICT werkplekbeheerder Zierikzee die u nodig hebt. Ons motto: ICT is als ademen. Je wilt er als ondernemer niet over nadenken.

ICT-partner uit Zeeland

De beste oplossing voor werkplekbeheer Zierikzee vindt u dichtbij in Zeeland. Fancit is gevestigd in Goes en heeft ook een kantoor in Kootwijkerbroek (Gelderland). Met een team van hooggeschoolde specialisten bieden we dagelijks honderden bedrijven en huisartsenpraktijken ICT-zekerheid.

Meten is weten

Hoe we dat doen? Met een vernieuwende aanpak houden we uw systemen fit. We voeren updates door, maken back-ups, controleren en beheren. Vaak zonder dat u het merkt. Onze datagedreven aanpak – uniek in Nederland – is een garantie voor een extreem laag storingspercentage.

Persoonlijk en professioneel

Hebt een een vraag of support nodig? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en spreekt de taal van uw organisatie. Bij Fancit gaan we u niet lastig vallen met ingewikkelde verhalen over kabels, switches en netwerken. Zelfs de meest complexe ICT-zaken leggen we helder en begrijpelijk uit.

Complete ICT-ontzorging

Fancit levert op ICT-gebied alles wat u nodig hebt voor continuïteit en groei. Werkplekken, telefonie, (cloud)oplossingen, (wifi)netwerken, back-ups en uitstekende beveiliging. Fancit ontwerpt en regelt het van A tot Z. We zijn gespecialiseerd in groothandels, foodbedrijven, bouw- en installatiebedrijven, ondernemingen in de maakindustrie en huisartsenpraktijken.

Vast bedrag per maand

Ons ICT werkplekbeheerder Zierikzee bieden we aan voor een vast bedrag per maand. Voor iedere fase van uw ondernemerschap is er een passend FIT-levels. Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op. Dan komen we op korte termijn bij u langs.