Informatiebeveiliging in de zorg Goes. Fancit regelt het van A tot Z

Als huisarts merkt u het dagelijks: de zorg is volop in beweging. Nieuwe digitale zorgmogelijkheden bieden zich aan. En tegelijkertijd wordt er erg veel van u gevraagd op het gebied van patiëntmonitoring, veilig mailen en andere systemen. Dat vraagt om Fancit, een ICT-partner met veel ervaring met informatiebeveiliging in de zorg Goes.

ICT-partner uit Zeeland

Fancit is een ambitieuze ICT-partner, die al jaren voorop loopt in de markt. Onder het motto ‘ICT is als ademen, je wilt er als ondernemer niet over nadenken’ bieden we dagelijks tientallen huisartsenpraktijken ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. We zijn gevestigd in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland).

Gratis nulmeting

Veilig, efficiënt en met plezier samenwerken binnen de praktijk? Na de gratis nulmeting ontwerpt en implementeert Fancit de excellente digitale infrastructuur die aan al uw wensen voldoet. Niet alleen voor vandaag, maar ook voor de komende jaren. We zijn gespecialiseerd in schaalbare oplossingen, een belangrijke basis voor continuïteit en groei.

Meten is weten

Ook na de implementatie houden we uw systemen fit en bent u verzekerd van de allerbeste security services. Met geavanceerde tools meten we doorlopend de prestaties van uw complete ICT-omgeving. Inclusief uw laptop of computer die u meeneemt als u patiënten bezoekt. We controleren, updaten en beveiligen. Preventief en proactief. Waar nodig grijpen we meteen in.

Persoonlijk en professioneel

Heldere communicatie is een belangrijk onderdeel van informatiebeveiliging in de zorg. Twijfelt u bijvoorbeeld of u een bepaalde e-mail wel kunt openen? Of hebt u support nodig? Uw vaste contactpersoon van Fancit staat klaar om u snel en in begrijpelijke taal te helpen. 

Vast bedrag per maand

Wilt u ook de beste beveiliging zorg? En ICT-zekerheid en -beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand? We bieden onze dienstverlening aan in verschillende pakketten, passend bij de fase van uw ondernemerschap. Meer weten? Lees verder op deze website of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.