Informatiebeveiliging in de zorg Goes

Als praktijkhouder komt er veel op u af. Ook zaken waar u eigenlijk liever niet over na wilt denken, zoals informatiebeveiliging in de zorg Goes. Fancit biedt een oplossing. Als specialist in ICT voor huisartsen kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van patiëntmonitoring, veilig mailen en andere systemen.

ICT-specialisten uit Zeeland

Fancit weet wat op ICT-gebied het beste is voor uw praktijk. Vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland) bieden we dagelijks tientallen huisartsenpraktijken ICT-zekerheid en beschikbaarheid. Ons team van hooggeschoolde specialisten staat klaar om ook u te helpen met security services Goes. Met een vernieuwende aanpak, voor een vast bedrag per maand.

Hackers buiten de deur

U leest er dagelijks over in het nieuws: handige hackers die op slinkse wijze in het bezit komen van vertrouwelijke persoonsgegevens. De nachtmerrie van iedere huisarts. Fancit helpt u graag om op een veilige manier maximaal te profiteren van de nieuwe digitale (zorg)mogelijkheden.

Gratis nulmeting

Een excellente ICT-omgeving staat aan de basis van informatiebeveiliging in de zorg. Maar voordat we die realiseren, leren we u graag eerst beter kennen. Wat zijn uw wensen op dit moment? En waar wilt u de komende jaren naartoe? En wat is de kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving. Fancit is gespecialiseerd in schaalbare IT oplossingen Goes, passend bij uw budget.

Datagedreven

Na het optimaliseren van uw ICT-omgeving houden we uw systemen FIT met datagedreven beveiliging zorg Goes. Onze specialisten meten voortdurend de kwaliteit van al uw systemen. Werkt alles naar behoren? Zijn er updates of veiligheidsissues? Waar nodig grijpen we meteen in. Een geruststellende gedachte.

Vast contactpersoon

Support nodig? Uw vaste contactpersoon is laagdrempelig bereikbaar en helpt u snel en in begrijpelijke taal. ICT in Jip-en-janneketaal. We bewijzen dagelijks dat het kan.

Vast bedrag per maand

Onze service bieden we aan in drie FIT-levels. Van gewoon goed tot excellent. Voor een vast bedrag per maand verlenen we ondersteuning, geven we proactief advies en houden we uw systemen veilig en FIT.