IT consultancy Middelburg van Fancit. Voor continuïteit en groei

Als ondernemer speelt u voortdurend in om veranderende omstandigheden. Dat vraagt om een flexibele, snelle en veilige ICT-omgeving. Fancit regelt het van A tot Z. Profiteert u binnenkort ook van een ICT partner Middelburg die voorop loopt in de markt?

Uit Zeeland

ICT is als ademenen. Je wilt er niet over nadenken. Onder dit motto biedt Fancit honderden ondernemers ICT-zekerheid en -beschikbaarheid. Dat doen we met een team van hooggeschoolde specialisten, vanuit onze vestigingen in Goes en Kootwijkerbroek (Gelderland).

Gratis nulmeting

Als strategisch partner zijn we gespecialiseerd in schaalbare ICT-oplossingen, passend bij uw budget en ambities. IT consultancy Middelburg van Fancit begint altijd met een gratis nulmeting. We maken een scan van uw huidige ICT omgeving en stellen veel vragen. Op deze manier krijgen we helder wat u nodig hebt voor continuïteit en groei. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de verdere toekomst.

Strategisch plan

Al onze bevindingen komen samen in een strategisch plan om ook voor u een excellente ICT-omgeving te creëren. Van werkplekken tot (cloud)servers en van netwerk tot beveiliging. We presenteren het in heldere taal en gaan na uw goedkeuring zo snel mogelijk aan de slag.

Geruisloze implementatie

We begrijpen dat u zelf te druk bent om uitvoerig over ICT-zaken na te denken. Terwijl u zich op uw business richt, ontwerpen en implementeren wij de excellente ICT-omgeving die uw bedrijf nodig heeft. Inclusief de benodigde afstemming met leveranciers en het informeren van de medewerkers. Uw vaste contactpersoon staat voor u klaar.

Zekerheid voor vast bedrag per maand

Ook na de implementatie staat Fancit voor u klaar. Dat pakken we net even anders aan dan de meeste andere ICT partners Middelburg. Onze datagedreven aanpak voorkomt storingen. We monitoren, updaten en beveiligen. Preventief en proactief. En dat allemaal voor een vast bedrag per maand.